Fönster i aluminium och PVC

Vårt erbjudande inkluderar funktionella aluminiumfönster. Montering av aluminiumsnickeri, som vi tillhandahåller, gäller modeller gjorda av GAELAN-profiler. Skillnader i konstruktion har en betydande inverkan på de färdiga fönstrens tekniska egenskaper. Professionell installation av ett balkongfönster av PVC eller aluminium är en garanti för perfekt isolering, att det är varmt inomhus och du inte hör ljud från gatan.

Vi erbjuder installation av PVC-fönster från GEALAN-profiler. Fönstren har inte bara ett estetiskt utseende - det är värt att uppskatta profilernas geometrier, raffinerade till minsta detalj, som kännetecknar de PVC-balkongfönster som produceras av det europeiska företaget. Att installera ett PVC-fönster i ett trähus är ett sätt att säkerställa effektiv termisk och akustisk isolering. Monteringen vi erbjuder innebär också effektiv ventilation, vilket är ett resultat av regelbunden och underhållen på ett lämpligt nivåutbyte. Modeller av GEALAN-profiler är inbrottssäkra, en investering i säkerhet.


S 8000 IQ

optimerat system

Okna S 8000 IQ

Vi säkerställer korrekt installation av PVC-balkongfönster av S 8000 IQ-profiler, 74 mm djupa.

Se detaljer

Model S 9000

värmegaranti

Okna S 9000

GEALAN S 9000 är ett system med ett djup på 82,5 mm som kombinerar fördelarna med två typer av tätning: motstånd och mitt. Garantin för effektiv värmeisolering är sex kamrar i varje karm och fönsterbåge. Det är värt att notera att systemets egenskaper också påverkas av dess bredd och placeringen av packningarna i tre plan.

Se detaljer

wytrzymałość

Fönsterbeständighet

Fönster av PVC-profiler är lätta att sköta och kräver praktiskt taget inget underhåll. Vi garanterar professionell installation av aluminiumfönster i Storpolen och utanför. Fönstren är mycket motståndskraftiga mot påverkan av väderförhållanden och extremt hållbara.

indywidualny styl

Val av form, profiler och öppningsmetod

Du kan enkelt välja rätt typ av system för att uppfylla dina krav. Du kan välja mellan olika profiler, sätt att öppna eller dela fönstret samt form - det är enkelt att skapa till och med en mycket okonventionell modell.

różnorodność

Traditionellt i faner och akrylfärgprofiler

Kunden kan matcha fönstren till vilken byggnadsstil som helst. Du kan välja mellan traditionella vita modeller samt ett fönster med faner eller akrylfärgprofiler.

komfort

Bekvämlighet

Snickeri av GEALAN -profiler behåller värmen inuti byggnaden och är en effektiv barriär för buller utanför byggnaden. Vi erbjuder professionell installation av PVC -fönster som maximerar säkerheten och har en positiv effekt på stämningen och mysigheten i lägenheten.

okno konstruktor
Natalia Janiszek
Huggarvägen 24
137 40 Västerhaninge
Sverige
tel nr +46 (0)76 946 94 38