OM OSS

Fönsterkonstruktör - polsk tillverkare av dörrar, fönster och aluminiumsnickeri Fönsterkonstruktör är en polsk tillverkare av aluminium- och PVC-fönster och dörrar. Med GEALAN-profiler av högsta kvalitet skapar vi funktionella moderna fönster. Fönsterkonstruktör erbjuder också skjutbara altandörrar. Produktionen av externa aluminiumdörrar med användning av Winkhaus-beslag sker i Poznań, där vår produktionshall är belägen, samt ett kontor och ett showroom där innovativa aluminiumfönster designas. Monteringen av våra specialister är en metod för akustisk och värmeisolering som tillhandahålls av aluminiumfönster och dörrar. Tillverkaren av PVC-snickeri ger en garanti för sina produkter och driver deras service.

okno

Varför är det värt att beställa fönster och dörrar hos oss? Vi förklarar i fyra steg:

01.

Servicenivå

Vi är ett litet företag i Polen som tillverkar aluminiumdörrar och fönster samt utför montering, allt i samma företag, vilket gör att vi arbetar snabbt och effektivt utan onödiga mellanhänder. Vi svarar snabbt på varje signal från varje kund som beställer till exempel våra PVC-fönster – för oss är högsta servicekvaliteten självklar.

02.

Direktproducent

Vi arbetar som en direkt tillverkare av aluminiumdörrar. Den polska tillverkaren av aluminiumfönster och dörrar Fönsterkonstruktör kan därför garantera högsta kvalitet och korta leveranstider.

03.

Garanti och service

Våra monteringsteam garanterar högsta kvaliteten på montering och effektiv service. Tillverkningen av skjutdörrar och fönster sker också med material av högsta kvalitet. Vi vill inte bara sälja modeller av högsta kvalitet utan också att säkerställa en effektiv och långsiktig drift.

04.

Funktionella system

Vi tillverkar PVC- och aluminiumfönster av 5- och 6-kammarsystem som garanterar utmärkt värmeisolering. Vi erbjuder skjutbara altandörrar, moderna fönster med den modernaste dörrtekniken och erbjuder tysta och smidiga inbrottssäkra modeller.

okno

okno konstruktor
Natalia Janiszek
Huggarvägen 24
137 40 Västerhaninge
Sverige
tel nr +46 (0)76 946 94 38