SKJUTDÖRRAR

Modern uteplats, balkong och ytterdörrar

Under många år har vi tillverkat skjutbara balkongdörrar av aluminium, som också är perfekta som terrassmodell. Det är värt att tillägga att vi också tillhandahåller installation av externa aluminiumdörrar, professionell service och vi ger en garanti för våra produkter. När vi tillverkar innovativa modeller använder vi PSK- och HST-system från Winkhaus-företaget - ett europeiskt företag som är uppskattat för moderna skjutdörrar av aluminium. Installationen av externa aluminiumdörrar som erbjuds av våra erfarna specialister är en garanti för komforten att använda motståndsdörrar som garanterar högsta nivå av värme och ljudisolering.

Professionell installation av ytterdörrar i aluminium

Stabila skenor med ytterdörrar i aluminium gör användningen enkel . Installation av skjutbara altandörrar rekommenderas för personer som värdesätter tillförlitlighet - skenans rengöringsborstar påverkar den smidiga driften av våra modeller. Vi erbjuder aluminium skjutbara balkongdörrar med låg tröskel, vilket är en stor bekvämlighet för användaren.

PSK skjutbara altandörrar

System uchylno-przesuwny firmy Winkhaus

Modern arkitektur fokuserar på stora formatfönster som uppfyller höga krav på säkerhet, komfort, estetik och energieffektivitet. Svaret från Winkhaus-företaget är det bekväma duoPort SK tilt- och glidsystem för stora glasrutor, i linje med de senaste trenderna.

Se hela offert

HST skjutbara altandörrar

Drzwi tarasowe przesuwne HST

Skjutdörrar är ett numera vanligt och elegant inslag i moderna lägenheter. Det nya HST-systemet baserat på S 9000-plattformen uppfyller alla tekniska och visuella krav i den senaste generationens glidsystem.

Se hela offert

Vi rekommenderar speciellt skjutdörrar i aluminium. Installation av aluminiumdörrar är ett bra val för alla som uppskattar tillförlitlighet och effektiv drift. På grund av den högsta estetiken är det också värt att välja ytterdörrar av PVC. Installationen av skjutbara balkongdörrar är en garanti för energieffektivitet och akustisk isolering, tack vare vilken det är trevligare att arbeta eller vila hemma. Vi erbjuder moderna skjutdörrar i polyvinylklorid, skjutdörrar i aluminium eller modeller installerade i andra delar av huset. Vårt erbjudande är installation av PVC-balkongdörrar, professionell service och hjälp med att välja rätt lösning - vid behov kan vi ge dig råd.

PVC skjutdörrar - till terrassen och balkongen

Funktionella skjutdörrar i aluminium kan fungera som utgång till terrassen eller trädgården

okno konstruktor
Natalia Janiszek
Huggarvägen 24
137 40 Västerhaninge
Sverige
tel nr +46 (0)76 946 94 38